srijeda, 24. veljače 2016.

Photoshooting with Pere Photography

What happens when you put your heart and soul in everything you do? Magic. 
I had opportunity to work with aspiring young photographer last summer and what he did is really magical. We were actually just playing with what we have. He only had his camera (no other equipment) and I didn't have any experience with photoshootings before...and the weather, weather was on our side.

Here... I don't want to talk about me and my make up, but I want to talk about Pere and his talent. First of all he is really great as a person and it was very pleasant to work with him. He has good ideas and eye for photography and makes the best out of you. This way I want to say thank you and wish you the best and hope that you will make it big one day and also looking forward for our further cooperation. 

     __________________________________________________________________________________________________________________________

Što se događa kada uneseš dušu i srce u sve što radiš? Magija. 
Ljetos sam imala priliku surađivati s talentiranim mladim fotografom amaterom i ono što je on napravio je zaista čarobno. Samo s kamerom (bez ostale opreme) i mojom malenkosti uspio je izvući ono najbolje. Doslovno, bez ikakvog materijala i posebnog dogovaranja oko toga što ćemo, kako ćemo napravio je odličan posao! Moram spomenuti da je vrijeme bilo na našoj strani (oblačno, idealno za fotografiranje).

U ovom postu ne želim pričati o sebi i o make up-u već o Peri i njegovom talentu. 
Kao prvo želim reći da je Pere prekrasan kao osoba i da mi je zaista bilo ugodno raditi s njim. Kao da se znamo sto godina! Svijet treba više takvih ljudi! Pere ima super ideje i oko za fotografiju što pokazuju njegovi radovi koje možete pogledati na njegovoj facebook stranici Pere Photography. Svima toplo preporučujem da bacite oko i vidite kako u našem malom gradu ima talentiranih mladi ljudi koje treba podržavati. Jer to je ono što nam je danas potrebno, podrška jer volje i talenta imamo napretek. 

Ovim putem želim se zahvaliti Peri i poželjeti mu sve najbolje, te Pere, nadam se da ćeš jednog dana ostvariti velike stvari. Znam da ćeš me ubit i reći da sam se lijepo "nabasala" ali želim ti pokazati da imaš veliku podršku od mene i jedva čekam kad ćemo nešto ozbiljnije napraviti!

Keep doin' what you do bro!
















Photo by Pere Photohraphy
Make up and edit by Make Up Ilijana



Nema komentara:

Objavi komentar